top of page
  • Фото автораTMC SCHOOL UKRAINE

Канали Життєвої Енергії

Оновлено: 7 вер. 2023 р.

А Ви знали?


Линии Sen Sib - каналы жизненной энергии


Канали Життєвої Енергії в Тайському Традиційному масажі - це основа, на якій базується вся філософія Тайського масажу. Згідно з інформацією на шістдесяти настінних табличках у Храмі Wat Pho, перші 18 табличок описують Лінії Sen Sib з їх виходами та Терапевтичними точками, за допомогою яких можна лікувати певні захворювання та симптоми. На цих вісімнадцяти табличках описані також причини виникнення хвороб згідно з Лініями Sen Sib та Енергії Вітру (Lom), а також їх Терапевтичні точки.


Стародавні тайці покладалися на Елементи Життя (Земля, Вода, Вогонь та Вітер) та Життєву Енергію Прана (Prana), вважаючи, що перешкоди (Блоки) на шляху енергетичних ліній Sen Sib були причиною більшості хвороб.


Найпростіший спосіб прибрати Блоки в Лініях Sen Sib - це застосовувати техніки Тайського Традиційного Масажу, дотримуючись усіх необхідних Правил. (Рівень 1 та Рівень 2)


Більш поглиблені знання про ТЕРАПЕВТИЧНЕ лікування через роботу з Лініями Sen Sib, Енергетичними Блоками із застосуванням терапевтичних точок, методів і прийомів - описані на інших 42 мармурових табличках Стародавньої Епохи. І з тих пір, ця інформація про Терапевтичні точки та Методи Лікування активно використовується Стародавніми Вчителями та Лікарями Тайської Традиційної Медицини, і деякі з цих Стародавніх та унікальних прийомів та методів представлені на навчальному курсі "Терапевтичний Тайський Масаж. Рівень 3" за Програмою TMC School Chiang Mai.


А Ви хочете пізнати унікальні, давні техніки Тайського Традиційного Масажу, які живуть та ефективно працюють ось уже понад 700 років на Землі?

Тоді РЕЄСТРУЙСЯ та будьте справжніми Професіоналами Тайського Традиційного Масажу в Україні!

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page