top of page
  • Фото автораTMC SCHOOL UKRAINE

TOK -SEN - що це?

Оновлено: 7 вер. 2023 р.


Тайський Терапевтичний масаж Tok Sen - це масаж з вібрацією та звуковою терапією, який виконується спеціальними дерев'яними інструментами: долото та молоток.

Tok Sen масаж - вважається мистецтвом Тайської Традиційної народної мудрості, про яке немає точних записів про те, ким він був створений і коли його почали застосовувати. Відомо лише, що ця техніка народилася Півночі Таїланду.

Назва має на увазі пряме значення лікування: Tok - означає удар, а Sen означає Лінію - масажну лінію. Масаж виконується за 10 Енергетичним Лініями Sen Sib, як Тайський Традиційний масаж.

Вібраційна Терапевтична техніка Tok Sen досі вважається священною серед Майстерів Тайського Традиційного масажу, яка застосовується як додатковий метод до Тайського Традиційного масажу і перед кожним виконанням якої читається спеціальна молитва (Мантра).

Даної техніки навчають професійних майстрів масажу, які вже мають досить хороші знання та практичний досвід у Тайському Традиційному Масажі.


У нашій Школі Ви зможете отримати знання з Тайської терапевтичної техніки Tok Sen, закінчивши Терапевтичний Рівень 3 Тайського Традиційного масажу.




TOK SEN массаж


Останні пости

Дивитися всі
bottom of page