top of page
  • Фото автораTMC SCHOOL UKRAINE

Як правильно вибрати навчальний курс чи з ЧОГО почати?

Як правильно вибрати навчальний курс чи з ЧОГО почати?


1. Перше-якщо ви хочете працювати професійно майстром Тайського Традиційного Масажу або вивчити глибше його техніки - Вам необхідні ДОВГОСТРОКОВІ курси по 30 годин. Ви почнете з Рівня 1 і поступово рухатиметеся далі, поповнюючи свої знання новими техніками, бо усі Рівні пов'язані один з одним. Але, вже і після Рівня 1 Ви зможете виконати повноцінний масаж всього тіла з крутими йога розтяжками на 2-2,5 години для Вашого клієнта. Рівень 1 має додатковий варіант навчання – адаптований на столі. Але, з Рівня 2 Ви все одно повернетеся до навчання традиційному варіанту на підлозі (на маті). Кожен курс у цій категорії має міжнародну акредитацію у NCBTMB.


2. Якщо у Вас є бажання тільки познайомитися с Тайським масажем та використовувати техніку як додаткову у своїй практиці або для рідних - Ви можете пройти курси: "Базовий Тайський Масаж на столі. 12 годин", "Тайський Масаж для початківців на підлозі .6 годин", "Тайський Масаж для пар. 6 годин" та "Тайський Масаж на стільці. 6 годин ". Це дуже гарно сформовані техніки масажу, які направлені на зняття напруги у м'язах та втоми та розраховані від 30хв. до 1,5 години ефективного масажу. Але, нажаль, після ціх техник Ви не зможете навчатися на Рівні 2. Але вони зможуть Вам допомогти бути також професійними як на роботі так і вдома.


3. Додаткові техники Тайського Традиційного Масажу як: "Тайська Рефлексологія Стоп", "Тайський Масаж Трав'яними мішечками", "Тайський Масаж обличчя", тощо - це курси, які дають Вам можливість отримати повноцінну додаткову послугу у свою професійну скарбничку. Одні з них можна використовувати як окрему послугу на 60хв, інші є додатковими техниками, котрі потрібно використовувати тільки з Тайським Традиційним Масажем разом. Усі курси проводяться по Міжнародної Королівської Програмі від TMC SCHOOL THAILAND 🇹🇭@thaimassagebook  До кожного курсу Ви отримаєте кольоровий підручник 📚 та інструменти.


тайский массаж обучение

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page