top of page
  • Фото автораTMC SCHOOL UKRAINE

Визнання Тайського Традиційного Масажу


Визнання Тайського масажу

Унікальним фактом є те, що Тайський Традиційний має офіційне визнання у медицині в країні!

Це сталося завдяки Проекту відродження Тайського масажу у 1985 році.

Уряд Таїланду підтримав спеціальну робочу групу під назвою «Проект відродження Тайського масажу», яка була складена з 12(!) ресурсних організацій охорони здоров'я та 12 найповажніших практикуючих та вчителів Тайського масажу в країні.

Метою усіх зустрічей протягом 3 років була - відродження Тайського масажу через розробку оригінальної основи Тайського Традиційного Масажу та навчальну програму з лікувального тайського масажу.

Під час пошуку ідеального навчального плану Тайського Традиційного Масажу, комітет Проекту відродження Тайського масажу - дотримувалися строгі правила безпеки, ввічливості та ефективних позицій і техніки.

Наукове дослідження Тайського масажу, які уперше проводилися Проектом відродження Тайського масажу стало великим проривом для тайського масажу та завоювало медичне визнання в країні.

Усі учасники наукових досліджень дійшли висновку, що Тайський масаж може значно зменшити біль та напругу у м’язах, покращити рухливість суглобів та дуже добре впливати на усі системи організму.

Після цього Проект відродження Тайського масажу у співпраці з Міністерством охорони здоров’я розпочав навчання за розробленою навчальною Програмою для практикуючих масажистів по всій країні, яка є обов'язковою донині.

Довідка: Стародавній тайський масаж, лікування праною

TMC SCHOOL THAILAND 🇾🇪

TMC SCHOOL UKRAINE 🇺🇦

+38-067-479-27-03

bottom of page