top of page
  • Фото автораTMC SCHOOL UKRAINE

Королівський Тайський масаж. Миф або реальність?


Як Ви вважаєте, є насправді Королівський Тайський масаж?

Так. Але він БУВ! Зараз окремої техники або стилю такого масажу вже немає.

Королівський Тайський масаж був заснований першим ніж звичайний.

Цей масаж використовували для королівських осіб та його терапевтичними методами володіли стародавні ченці.

Королівський Тайський масаж був традиційною формою Терапевтичного масажу та потребував дуже велику професійність майстра, серйозні терапевтичні знання та гарну фізичну підготовку.

Протягом масажу майстри використовувати тільки свої великі пальці та іноді нижню частину долонь, щоб надати лікувальний вплив та дотримуватися великої поваги до королівської особи.

На сьогодні нема відділеної техники як Королівський Тайський масаж, бо ці знання використовуються як доповнення до Тайської традиційної медицини та терапевтичного Тайського масажу, тому що терапевтичні техники Королівського масажу краще допомогають зняти напругу, розслабити м'язи, покращити кровообіг і стимулювати Енергетичні Лінії Sen Sib, ніж звичайний масаж.

Програма від TMC SCHOOL THAILAND об'єднала найкращі терапевтичні техники Королівського та звичайні техники Тайського масажу у своїх курсах та отримала визнання і похвалу від Короля Тайланду.

Ці курси по Міжнародної Королівської Програмі від TMC SCHOOL THAILAND ми й пропонуємо Вам у нашої единой Школі в Україні:

Видається Міжнародний Сертифікат @NCBTMB

Додаткові питання пишіть особисто +38-067-479-27-03 (Viber, WhatsApp, Telegram)

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page