top of page
  • Фото автораTMC SCHOOL UKRAINE

І знову "ПРО ЦЕ" або чи пов'язаний Тайський Традиційний масаж з єротикою?

Оновлено: 18 вер. 2023 р.

І знову "ПРО ЦЕ"

Телефонний дзвінок. Приємний голос молодої дівчини ставить мені запитання: "добрий день! Ви навчаєте Тайському ЕРОТИЧНОМУ масажу? Той, який роблять у тайських салонах?!"


УПС...

Звичайно, я м'яко роз'яснила дівчині, що Тайський Традиційний Масаж – не має абсолютно НІЯКОГО відношення до еротики!


То що таке ТАЙСЬКИЙ ТРАДИЦІЙНИЙ МАСАЖ?


Давайте знову розбиратися разом!


Тайський ТРАДИЦІЙНИЙ масаж має дуже глибоко РЕЛЕІГІЙНЕ коріння і спрямований в першу чергу на роботу з Життєвою Енергією!

Майстром або Гуру усіх лікувальних знань Тайської Традиційної Медицини та Тайського Традиційного Масажу був сам Господь Будда, який за доданням передав свої знання більше 1000 років тому, ченцю і згодом Головному Вчителю Тайського Традиційного Масажу - Дживаку Кумару Бхаччу або як усі його називають Доктор Дживака.


Обчислення знань про лікувальні техніки Тайського Традиційного Масажу датовані ОФІЦІЙНО більше 700 років тому і збережені в манускриптах, скульптурах та настінних табличках, які досі зберігаються в Храмі Ват Поо в Бангкоку, першій офіційній Школі Тайського Традиційного Масажу.


В основу Тайського Традиційного Масажу увійшли три культури, що й зробило Тайський Традиційний Масаж напрочуд унікальним та ефективним: Індійська, Китайська та Тайська культури.


Основним ПРАВИЛОМ у роботі Тайського Традиційного Масажу є робота з Життєвою Енергією, а саме виконання масажу по 10 Енергетичним Лініям Sen Sib, що дає можливість текти вільно енергії по тілу, зцілюючи людину фізично.


Унікальним за своєю ефективністю в Тайському Традиційному Масажі також вважають пасивні йога розтяжки для клієнта, які також ефективно допомагають в оздоровленні всього організму.


Тайський Традиційний Масаж, отримавши своє походження в Буддійських Монастирях і застосовуючись насамперед для Королівських осіб, вимагав особливий підхід до його виконання! Тому, Тайський Традиційний Масаж один з небагатьох масажів, який на мій погляд вимагає від майстра не тільки високого рівня знань унікальних технік масажу, а й знань Етики! Так як Тайський Традиційний Масаж виконується ТІЛЬКИ в одязі з мінімально близьким контактом майстра та клієнта!


І не забувайте про те, що Тайський Традиційний Масаж ЄДИНИЙ з усіх технік масажу в Світі був занесений ЮНЕСКО у 2019 році до списку нематеріальної культурної спадщини, який має бути збережений для наступного покоління як найефективніший оздоровчий масаж, що працює через Енергію!


TMC SCHOOL UKRAINE перша та єдина офіційна філія Тайського Традиційного Масажу від Королівства Таїланд пропонує унікальні знання з Міжнародної Програми від ТМС SCHOOL THAILAND, яка об'єднала в себе найкращі техніки Королівського та народного Тайського Традиційного Масажу! Ця Програма визнана КРАЩОЮ Програмою у Світі!

Ласкаво просимо до TMC SCHOOL UKRAINE!


Отримайте унікальні знання Тайського Традиційного Масажу для ЗДОРОВ'Я, РОЗУМУ І ДУШІ!


І не змішуйте еротику з Стародавнім цілющим, унікальним здобутком людства! Вона залишиться просто еротикою і називати її можете як хочете, але до Тайського Традиційного Масажу це НЕ МАЄ НІЯКОГО ВІДНОСИНИ!


тайский массаж мужчине

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page